Köşk mesajı: 'Yine ters köşe olabilirsiniz'

Köşk mesajı: 'Yine ters köşe olabilirsiniz'

Politika Haberleri

Başbakan Erdoğan, dün makamındaki 23 Nisan programının ardından çıkışta, 10 Ağustos'taki Köşk seçimlerine ilişkin çarpıcı mesajlar verdi.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'le aralarında herhangi bir anlaşmazlığın olamayacağını özellikle vurgulayan Erdoğan "Bundan önce de medya bir şeyler söylüyordu. Cumhurbaşkanımız o zaman Başbakandı. Sonra ters köşe oldunuz, yine olabilirsiniz. Sağımız solumuz belli olmaz. Aramızda bu işi hallederiz" dedi. Ülkeyi sıkıntıya sokabilecek hiçbir adımı atmayacaklarını ifade eden Başbakan, "Hayalim Başkanlık sisteminin ülkemde olmasıdır" diye konuştu. Cumhurbaşkanı'yla bugün yapacağı görüşmede de Köşk adaylığının gündeme gelebileceğini söyleyen Erdoğan "Bu konuyla ilgili nihai görüşmemiz istişare çalışmalarımdan sonra olacak. Mayıs sonunda olabilir" ifadelerini kullandı. Haber Merkezi ANKARA


UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...