"Herkesi uyarıyorum!"

/ Kaynak: İHA
"Herkesi uyarıyorum!"

Politika Haberleri  / İHA

MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural "Provokasyon girişimleri konusunda herkesi uyarıyorum" dedi.

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun katıldığı iftar programı öncesinde yaşanan olayları değerlendiren MHP Grup Başkanvekili Oktay Vural "Provokasyon girişimleri konusunda herkesi uyarıyorum" dedi.

Anadolu Alevi Bektaşi Federasyonu'nun düzenlediği iftar yemeğine katılan Milliyetçi Hareket Partisi Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu'nun katıldığı iftar programında yaşanan olayları değerlendirdi. Basın mensuplarının konuya ilişkin sorularını yanıtlayan Vural, olayın detaylarından haberdar olmadığını belirtti.

"Milletten korkanların her türlü provokasyon, saldırı yapacağı bir dönem" diyen Vural, "Birilerinin kampanyasında makamı, mülkü, medyası olabilir. Ekmeleddin İhsanoğlu halkın vicdanının sesi olarak kampanyasını sürdürecektir. Bu süreçte bu türlü provokasyon, olabilecek gelişmeler konusunda herkesi uyarıyorum. Hukuk devletini özgürlüğünü hepimizin cumhurbaşkanını seçmek istiyoruz. Dolayısıyla tüm vatandaşlarımızın bu fitne fesattan, çatışmadan uzaklaşmasını arzu ediyoruz" şeklinde konuştu.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...