Ekmel Bey, Başbuğ ve Ecevit'e de gitti!

Ekmel Bey, Başbuğ ve Ecevit'e de gitti!

Politika Haberleri

İhsanoğlu cumhurbaşkanlığı adaylığı için resmi başvurunun yapılmasının ardından 30 Haziran'da Anıtkabir'i ziyaret etmiş; İsmet İnönü'nün mezarına uğramıştı

Ekmeleddin İhsanoğlu, cumhurbaşkanlığı adaylığı için resmi başvurunun yapılmasının ardından 30 Haziran'da Anıtkabir'i ziyaret etmiş; İsmet İnönü'nün mezarına uğramıştı. İhsanoğlu, o günden bu yana vefat etmiş birçok önemli ismin kabrine gitti. Ama herkes eski MHP Genel Başkanı Alparslan Türkeş'in mezarına ne zaman gideceğini merak ediyordu. O ziyaret dün gerçekleşti. İhsanoğlu, Türkeş'in yanısıra Bülent Ecevit, Kazım Karabekir ve Muhsin Yazıcıoğlu'nu da unutmadı. Ziyaretlerin ardından basınla buluşan çatı aday, Yeni Akit gazetesi muhabirinin "Ankara ve İstanbul'da ekmeğin fiyatını biliyor musunuz?" sorusuna, "Ekmek 1 lira. Halk ekmeği ise, 60 kuruş. Cevabım yeterli değilse benim ağzımdan istediğiniz cevabı yazabilirsiniz. Çünkü sizin adetinizdir" cevabını verdi. Gazze katliamını da değerlendiren İhsanoğlu, "İsrail'in bu gaddar saldırısı ilk değildir ve son da olmayacaktır" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...