Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Bülent Arınç, Fatih Erbakan'ı kabul etti

/ Kaynak: AA
Bülent Arınç, Fatih Erbakan'ı kabul etti

Politika Haberleri  / AA

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan ve vakıf yöneticilerini kabul etti.

Arınç, Başbakanlık Merkez Bina'daki kabulde, Erbakan Vakfı yöneticilerinin ziyaretinden duyduğu mutluluğu dile getirerek, ramazan ayının ve Kadir Gecesi'nin hayırlı olmasını diledi.

Arınç, Necmettin Erbakan'ın evlatları ve yol arkadaşları tarafından bir süre önce bir vakıf kurulduğuna işaret ederek, Erbakan'ın emanetini ileri taşımak adına hayırlı bir iş yapıldığını belirtti.

Vakfı kendisinin daha önce ziyaret ettiğini hatırlatan Arınç, Vakıf yöneticilerinin de iade-i ziyarette bulunduğunu kaydetti.

Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan da öncelikle İslam aleminin Kadir Gecesi'ni ve ramazan ayını kutlayarak, Ramazan Bayramı'nın İslam aleminde yaşanan sıkıntıların son olduğu bir bayram olması dileğinde bulundu.

Başbakan Yardımcısı Arınç'ın, babası Necmettin Erbakan'ın çalışma arkadaşlığını yapmış bir kimse olarak güzel bir vefa ve nezaket örneği göstererek Vakfı ziyaret ettiğini hatırlatan Erbakan, kendilerinin de iade-i ziyarette bulunmak istediklerini söyledi.

Erbakan, ziyaretin, Kadir Gecesi'ne gelmesinin da anlamlı olduğunu belirterek, hayırlı olmasını diledi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...