Demirtaş: 3 aday da ekranda kozlarını paylaşmalı

Demirtaş: 3 aday da ekranda kozlarını paylaşmalı

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş, Köşk seçimi öncesinde üç adayın televizyon programında bir araya gelmesi gerektiğini söyledi.

Demirtaş, Başbakan Erdoğan'ın teklife sıcak bakmadığını belirterek, "Halk, kendi seçeceği başkanı daha iyi tanıma hakkına sahiptir. Bu da aynı anda adayları karşılaştırabileceği ve soruların objektif olarak rahat bir şekilde sorulabileceği bir ortamla mümkün olabilir. Her türlü soruyu canlı yayında cevaplamaya açık olduğumu belirttim. Her şeyi tartışmaya açığız. Çünkü herkesin başkanı olmak istiyoruz. Gizleyecek, saklayacak bir şeyi olan ancak halkın huzura çıkmaktan korkar. Üçünün de bir arada olması seçmen açısından iyi olur. Biz bir savaş hazırlığı yapmıyoruz. Sayın Erdoğan ve İhsanoğlu bizim düşmanımız değil, biz de onların düşmanı değiliz" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...