Kılıçdaroğlu ile ilgili çok konuşulacak iddia!

Kılıçdaroğlu ile ilgili çok konuşulacak iddia!

Politika Haberleri

Angela Merkel, Türkiye'yi dinletti. Ankara, casusluğu 5 yıl sonra öğrendi. Kılıçdaroğlu'nun ise başından beri bunu bildiği iddia edildi.

Alman İstihbaratı BND'nin 2009'dan bu yana Türkiye'yi dinlediği ortaya çıktı. Türk Dışişleri, vahim gelişmeyle ilgili olarak düğmeye bastı. Alman büyükelçisi yüksek tondan uyarıldı. İddiaya göre CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun dinleme olayından haberi vardı. Söz konusu iddiaya göre Kılıçdaroğlu, 2008 yılında partisinin grup başkanvekili iken iki kez Almanya'ya gitti.
TEYİT ETTİRDİ AMA...
Bu sırada BND ajanı olduğu belirtilen kişiler, Kılıçdaroğlu'na ulaştı. Bundan sonraki süreçte ise CHP adeta çalkalandı. Deniz Baykal, bir kaset operasyonuyla koltuğunu bıraktı. Diğer bir iddia da Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğuna oturduğu dönemde yaşandı. CHP liderine, Recep Tayyip Erdoğan'ın BND tarafından dinlendiği bilgisi iletildi. Kılıçdaroğlu söz konusu bilgiyi, Almanya'da yaşayan Tuncelili A.K.'nın vasıtasıyla teyit ettirdi. Ancak Kılıçdaroğlu, Erdoğan'ı bu konuda bilgilendirmedi.


TAKVİM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...