Muharrem İnce: 'Ben yenilmekten bıktım'

Muharrem İnce: 'Ben yenilmekten bıktım'

Politika Haberleri

Muharrem İnce Genel Başkanığa adaylığının ardından bugün 'Ben yenilmekten bıktım' diyerek açıklamalarda bulundu.

5-6 Eylül'de CHP'de gerçekleşecek olağanüstü kurultay öncesi Genel Başkan adayı olduğunu duyuran CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Show Haber'e önemli açıklamalarda bulundu.
''BEN YENİLMEKTEN BIKTIM''
"Seçileceğinize inanıyor musunuz? Seçime az bir zaman kala delege başkan değiştirir mi?" sorusuna Muharrem İnce, şu cevabı verdi: "Partinin bütün üyelerine soruyorum, siz vicdanınızda yüreğinizde 2015 seçimlerinde CHP'nin AKP'yi yeneceğini sayın Genel Başkanı'nın Başbakan olacağını düşünüyor musunuz? Buna inanıyor musunuz? Ben inanmıyorum. 4 kez yenilmişiz. Ben yenilmekten bıktım. Ben CHP'ye çıkış arıyorum.
SEÇİM 1 MİLYON ÜYEYLE YAPILSA YÜZDE YÜZ SEÇİLİRİM
Bu seçim 1 milyon üyeyle yapılsa, yüzde yüz seçilirim. Ben delegelerin de üyelerden farklı düşünmeyeceğini, onların sorumluluk sahibi olduklarına inanıyorum. Bu cesareti bana onlar verdi zaten."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...