Kurtulmuş da devretti

/ Kaynak: İHA
Kurtulmuş da devretti

Politika Haberleri  / İHA

AK Parti MKYK, Toplantısı'nda alınan kararlar doğrultusunda Kurtulmuş, Ekonomi İşleri Başkanlığı görevini İstanbul milletvekili Mehmet Muş'a devretti

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, "AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, Türkiye'nin ekonomisi ile ilgili mutfak çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdü. Mehmet kardeşimiz de bundan sonraki dönemde çok güzel çalışmalara imza atacak" dedi.
AK Parti Genel Merkezi'nde gerçekleşen devir teslim töreninde Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve İstanbul milletvekili Mehmet Muş hazır bulundu. nbsp;Devir teslim töreninde açıklama yapan Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Türkiye siyaseti bakımından örnek gösterebilecek bir süreci idrak ettiklerini belirterek, şunları aktardı:


"Bakanlar Kurulu açıklandı ve devir teslim törenleri yapıldı. MKYK'da yapılan değişikliklerle benden boşalan Ekonomi İşleri Başkanlığını Mehmet Muş, arkadaşımıza devir ediyoruz. Mehmet kardeşimiz Türkiye'nin ekonomik meselelerini gayet iyi bir şekilde yakinen takip eden, bilen genç arkadaşlarımızdan birisidir. Biz her zaman kendisine destek olmaya hazırız. Burada kendisi, arkadaşları kuracakları ekiple Türkiye ekonomisinin geleceği ile ilgili projeleri hazırlayacaktır. Bizim dönemimizde şuna gayret ettik. AK Parti Ekonomi İşleri Başkanlığı, Türkiye'nin ekonomisi ile ilgili mutfak çalışmalarını büyük bir titizlikle sürdürdü. Kamuoyuyla paylaştığımız raporlar oluştu. Mehmet kardeşimiz de bundan sonraki dönemde çok güzel çalışmalara imza atacak. Türkiye ekonomisinin geleceği le ilgili üretim esaslı, paylaşım, istihdamı geliştirme esaslı ve ihracatı geliştirme esaslı ekonomik görüşleri, projeleri kamuoyuna onun vasıtasıyla paylaşmış olacak. Ben kendisini tebrik ediyorum."


MEHMET MUŞ


Törende açıklama yapan İstanbul Milletvekili Mehmet Muş ise, "Bizler de Türkiye'nin büyümesi noktasında 12 yılda elde ettiği kazanımların üzerine daha yenilerini de ekleyerek Türkiye'nin üretim gücünü daha da artırarak, ekonominin katma değer üretim kapasitesinin çok daha yukarılara çıkması için hükümetimiz ve ilgili bakanlıklarla daha sıkı bir çalışma içerisinde olacağız. Türkiye 2023 hedeflerini mutlaka yakalayacaktır. Bu kutlu yürüyüşte hiçbir sıkıntıya düşmeden, hiçbir açığa düşmeden hedefine ulaşacaktır. AK Parti de güçlü bir kadro var" dedi.


Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş ve Muş birbirlerine çiçek takdim ederek başarı dileklerinde bulundu.
Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...