Gücün yolu birlikten beraberlikten geçiyor

/ Kaynak: AA
Gücün yolu birlikten beraberlikten geçiyor

Politika Haberleri  / AA

CHP lideri Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi tarafından yenilenen Lozan Parkı'nın açılış törenine katıldı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, "Biz çok güçlüyüz, çünkü biz eşkıyanın dünyaya hükümdar olmayacağını biliyoruz. O nedenle ayrışmayacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız. Gücün yolu birlikten, beraberlikten geçiyor" dedi.

Kılıçdaroğlu, Çankaya Belediyesi tarafından yenilenen Lozan Parkı'nın açılış törenine katıldı.

Genel Başkan Yardımcıları ve milletvekilleriyle parkın açılış kurdelesini kestikten sonra yaptığı konuşmada, Kılıçdaroğlu, tören sırasında "Eşkıya dünyaya hükümdar olmaz" diye güzel bir türkü dinlediklerini söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Biz çok güçlüyüz, çünkü biz haklıyız. Biz çok güçlüyüz, çünkü biz eşkıyanın dünyaya hükümdar olmayacağını biliyoruz. O nedenle ayrışmayacağız, beraber olacağız, güçlü olacağız. Gücün yolu birlikten, beraberlikten geçiyor. Gücün yolu yerel yönetimlerin halka güzel hizmet vermesinden geçiyor. Belediye Başkanımızı kutluyorum. Çankayalılar'ı kutluyorum. Böyle bir belediye başkanı seçtiğiniz için o size hizmet edecek. Göreceksiniz, Çankaya çok daha güzel bir Çankaya olacak" şeklinde konuştu. nbsp;

Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen de 30 Zafer Bayramı'nı kutlayarak başladığı konuşmasında, "Yaşasın Cumhuriyet, yaşasın Mustafa Kemal aydınlığı" dedi.

Yerel seçimlerden sonra genç bir kadronun Çankaya'da çalışmaya başladığını belirten Taşdelen, bu genç ekibin, Kılıçdaroğlu'nun güvenini boşa çıkarmamak için "gece gündüz demeden" çalıştığını anlattı.

Seçimlerde Çankaya'yı markalaştıracakları sözünü verdiklerini ifade eden Taşdelen, şunları kaydetti:

"Bu güveni boşa çıkarmayacağız, bu güvenin her zaman sahibi olacağız. İddialı olacağız, atalete teslim olmayacağız. Klasik belediyecilik anlayışını terk edip, yeni bir anlayışla çalışacağız. Biz biliyoruz ki bir belediye başkanının makamı, halkın gönlüdür. Duvarsız bir belediye sözü vermiştik. Bu söz kapsamında herzaman halkla beraber olmak için belediyenin kapılarını ardına kadar açtık. Hangi partiye oy verirse versin bir belediye herkesin belediyesi olmalıdır, Çankaya Belediyesi herkesin belediyesidir."

Çalışmalara önce kendi evlerinden başladıklarına işaret eden Taşdelen, belediye çalışanlarıyla yüzde 15'e varan zammı öngören toplu sözleşme imzaladıklarını bildirdi.

Taşdelen, Çankaya'nın tüm cadde ve sokaklarında öğrencilik yıllarında Newyork'ta gördüğü, özel ve ince asfalttan renkli kaldırım döşemesi çalışması başlattıklarını ve bunu en kısa sürede tamamlacaklarını da sözlerine ekledi.

Törene, Genel Başkan Yardımcıları Veli Ağbaba, Tekin Bingöl, Emel Yıldırım, Seyhan Erdoğdu, bazı milletvekilleri ile bazı Parti Meclisi üyeleri katıldı.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...