Köşk'te iki numara o isim oldu!

Köşk'te iki numara o isim oldu!

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanlığı sitesinde yayınlanan fotoğrafa göre Binali Yıldırım fiilen Köşk'te ikinci isim oldu.

YILDIRIM, CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'IN ÖZEL BAŞDANIŞMANI OLARAK GÖREV YAPIYOR nbsp;
Ak Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Tayyip Erdoğan'ın Özel Başdanışmanı olarak görev yapıyor. nbsp;
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek ve ilçe belediye başkanlarını dün Çankaya Köşkü'nde kabul etti. Kabulün fotoğraf ile videolarına Cumhurbaşkanlığı'nın internet sitesinde yer verildi. Görüşme masasının sol başında Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Gökçek oturdu. Masada Erdoğan'ın sağındaki ilk sırada ise Binali Yıldırım bulundu. Masanın Erdoğan'a göre sağ tarafında; Yıldırım'ın yanısıra Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri Fahri Kasırga, Özel Kalem Müdürü Büyükelçi Hasan Doğan, Basın Başdanışmanı Lütfullah Göktaş, Kültür Başdanışmanı Savaş Barkçin ve Ekonomi Başdanışmanı Yiğit Bulut yer aldı.


KÖŞK PROTOKOLÜNDE nbsp;İKİNCİ SIRADA CUMHURBAŞKANI GELENEL SEKRETERİ YER ALIYORDU nbsp;
Vatan Gazetesi'nde yer alan habere göre ; nbsp;Köşk protokolünde geçmişte Cumhurbaşkanı'ndan sonra ilk sırada Cumhurbaşkanlığı Genel Sekreteri yer alıyordu. Dünkü kabulde ilk sırada Binali Yıldırım, ikinci sırada ise Fahri Kasırga yer aldı. Milletvekilleri protokol listesinde genel sekreterin üzerinde yer alıyor. Bu resim Binali Yıldırım'ın fiilen Köşk'teki ikinci isim haline geldiğini ortaya çıkardı. Binali Yıldırım, aynı zamanda AK Parti İzmir milletvekili. Erdoğan'ın Özel Başdanışmanı olan Yıldırım'ın Köşk'te, henüz bir odası yok. Yıldırım, makam odası olarak Meclis'te yeni hizmet binasının 5. katındaki 5024 nolu odayı kullanıyor. nbsp;
nbsp;
Cumhurbaşkanılğı'nın internet sitesinde; yeni bir uygulama olarak Cumhuriyet'in başından bu yana görev yapmış ve şu anda yapanlar dahil genel sekreterler ile özel kalem müdürlerinin biyografilerine de yer verildi.
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...