Bakan Kılıç İsviçre'de

/ Kaynak: AA
Bakan Kılıç İsviçre'de

Politika Haberleri  / AA

Gençlik ve Spor Bakanı Kılıç, İsviçre'de temaslarda bulunuyor.

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İsviçre'nin Lozan kentindeki Dünya Okçuluk Federasyonu (WA) merkezini ziyaret etti.
Uluslararası Olimpiyat Komitesi (IOC) Yönetim Kurulu Üyesi, WA ve Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi (TMOK) Başkanı Prof. Dr. Uğur Erdener'in davetlisi olarak federasyon merkezini ziyaret eden Kılıç, daha sonra TMOK Başkanı Prof. Dr. Erdener'in, onuruna verdiği öğle yemeğine katıldı.Ziyarette, Türkiye'nin Bern Büyükelçisi Mehmet Tuğrul Gücük, Türkiye'nin Birleşmiş Miletler (BM) Cenevre Ofisi nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Ferden Çarıkçı, Türkiye'nin Cenevre Başkonsolosu Nurdan Bayraktar Golder ve Türkiye'nin Dünya Ticaret Örgütü nezdindeki Daimi Temsilcisi Büyükelçi Mehmet Haluk Ilıcak da hazır bulundu.Öğle yemeğinin ardından Kılıç, IOC Başkanı Thomas Bach ile görüşmek için IOC merkezine geçti.


Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...