TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda gerilim

/ Kaynak: AA
TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda gerilim

Politika Haberleri  / AA

2015 bütçesinin görüşüleceği toplantının belirtilen saatte başlamaması üzerine muhalefet partilerine mensup milletvekilleri toplantı salonunu terk etti.

2015 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu Tasarısı'nın görüşüleceği TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu toplantısının belirtilen saatte başlamaması üzerine muhalefet partilerine mensup milletvekilleri salonu terk etti.CHP Kocaeli Milletvekili Hurşit Güneş, toplantı saatinin 14.00 olarak açıklandığını, ancak Maliye Bakanı Mehmet Şimşek ve AK Parti milletvekillerinin 15 dakika geçmesine rağmen salona gelmediklerini belirterek, "Genel Kurul'da çoğunluk sağlanamadığı için milletvekillerinin gelmediğini anlıyoruz" dedi.

"Bu bir saygısızlık" ifadesini kullanan Güneş, "Milletvekili arkadaşlarımız, 'biz gidelim onlar bizi beklesinler' diyerek çıktılar. Tabi ki bütçe sunumunu gelip dinleyeceğiz. Bu ülkemizin bütçesi" ifadelerini kullandı.



Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...