Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti'de gözler bu toplantıda!

/ Kaynak: AA
AK Parti'de gözler bu toplantıda!

Politika Haberleri  / AA

23. İstişare ve Değerlendirme Toplantısı'nın yapılacağı Afyonkarahisar'da kent genelinde geniş güvenlik önlemleri alındı.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun ilk kez nbsp;başkanlık edeceği, NG Güral Termal Otel'deki toplantı öncesi kent genelinde geniş nbsp;güvenlik önlemlerinin yanı sıra otel ve çevresinde de güvenlik en üst seviyede nbsp;tutuluyor. Üç gün sürecek toplantının yapılacağı otelde, "böcek" diye tabir nbsp;edilen dinleme cihazlarına ilişkin aramalar yapıldığı öğrenildi. Otelin giriş ve nbsp;çıkışları özel güvenlik aracı ile kayıt altına alınırken, kampı takip edecek nbsp;gazetecilerin görev yapacağı alan da güvenlik şeridi ile çevrildi. nbsp;
Katılımcıların bugün otele giriş yapmasıyla başlayacak AK Parti nbsp;Afyonkarahisar kampına, bakanlar, milletvekilleri, genel merkez yöneticileri ve nbsp;parti kurucularının eşleriyle birlikte katılacak.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...