Kılıçdaroğlu'ndan Gezmiş ailesini ziyaret etti

/ Kaynak: AA
Kılıçdaroğlu'ndan Gezmiş ailesini ziyaret etti

Politika Haberleri  / AA

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Deniz Gezmiş'in annesi Mukaddes Gezmiş'in vefatı dolayısıyla Gezmiş ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Kılıçdaroğlu, arkadaşları Yusuf Aslan ve Hüseyin İnan ile 6 Mayıs 1972'de idam edilen 68 kuşağı öğrenci hareketi liderlerinden Deniz Gezmiş'in ağabeyi Bora Gezmiş'in Üsküdar'daki evine geldi.CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'nu burada CHP İstanbul Milletvekili İhsan Özkes, CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve eski Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül karşıladı.Taziye ziyaretinin ardından gazetecilere açıklama yapan Kılıçdaroğlu, "Türkiye'nin en yürekli insanı Deniz Gezmiş'i askerler astılar. O dönemde kurulan mahkemelerle idam edildi ama bu toplumun vicdanı Deniz Gezmiş'i asla ve asla unutmadı. Annesi vefat etti, ailesine başsağlığına geldik. Allah rahmet eylesin, ailesine de sabırlar diliyorum'' ifadelerini kullandı.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...