"Beni eleştirenler önce aynaya baksınlar"

"Beni eleştirenler önce aynaya baksınlar"

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 15. MÜSİAD Uluslararası Fuarı'nın Açılış Töreni ve 18. Uluslararası İş Forumu (IBF) Kongresi Kapanış Oturumu'nda konuştu.

İşte o konuşmadan satır başları

Türkiye ekonomisi çok büyük bir değişim sürecinden geçti. Bölgemizdeki ve dünyadaki krizilere takılmadan Türkiye ekonomisi istikrarla büyümesini sürdürdü. Türkiye'nin ihracatı 12 yıl içinde yaklaşık 5 kat büyümüştür. Küresel kriz sürecinde Türkiye IMF'ye olan borcunu kapatmıştır. G20 dönem başkanlığını bu sene üstlendik.Dünyanın en büyük müteahitleri arasındaki Türk firma sayısı 42'ye ulaştı.

6-7 EKİM OLAYLARI İLE TÜRK EKONOMİSİ HEDEF ALINDI
Sağlam finansal yapısı ile Türkiye yatırım ve ticaret yapmak için eşsiz bir ülke ve eşsiz bir fırsattır. 5 gün boyunca fuara katılan misafirlerin özellikle Türkiye'nin gücünü keşfetmesini istiyorum.Filistin meselesi küresel sorun olarak güncelliğini koruyor. Mescid-i Aksa'ya karşı barbarca saldırılar yapılıyor. Avrupa Birliği yanı başında insanlar ölürken suskun kalmayı tercih ediyor. Birleşmiş Milletler Filistin'deki sorunu çözmek için hiçbir adım atmıyor.Küresel bir takım odaklar Türkiye'yi hedef almaya çalışıyorlar. 6-7 Ekim olaylarıyla Türkiye ekonomisi hedef alınmış kasıtlı olaylar başlatılmıştır.

"BANA İFTİRA ATANLAR ÖNCE AYNAYA BAKSINLAR"
''Kadın-erkek eşit olarak göremezsiniz, kadın eş değerdir'' diye bir söz söyledim bu lafımı alıp farklı yere çektiler. Kadın ve erkek eşitliği açıklamama yönelik ahlak zaafiyeti yaşanıyor.Bunlarda yalan var, takiye var tek olmayan dürüstlük. nbsp;Ben kadın hakları için bu kadar şey yapmışken, mensubu bulunduğum hareketin kadın kollarını bu kadar desteklemişken nbsp;bana iftira atanlar önce kendilerini aynada izlesinler.

"İNSANLARIN ÖLDÜĞÜ YERDE MEDENİYETTEN SÖZ EDİLEMEZ"
Türkiye istikrarla geleceğe yürümekte. Demokrasimiz her gün daha ileri standartlara ulaşmaktadır.Türkiye küresel vicdana seslenen bir ülkedir.Biz Zulüm ve adaletsizlik üzerine bir medeniyet inşa edilemeyeceğine inanan bir toplumuz. Tarih bunun sayısız örnekleri ile dolu. Lüks araçlara benzin doldurmak için her gün insanlar öldürülüyorsa orada medeniyetten bahsedilemez. Zalime göz yumuluyorsa orada refahtan söz edilemez.

"DÜNYA EĞER İSTERSE..."
Biz farklı bir dünyanın mümkün olduğuna yürekten inanıyoruz. Adaletin olduğu bir dünyanın herkes için yaşanabilir olduğuna inanıyoruz. Filisin, Mısır, Suriye için sesimizi yükseltirken bunu çıkar için değil hak adına ve vicdan adına yapıyoruz. Bizim farkımız bu. Irak'ın, Suriye'nin barışı sadece bu ülkeler için değil tüm dünya için barış ve refah demektir. Biz hiç çekinmeden hakkı savunmaya devam edeceğiz.Dünya isterse Suriye;'de her gün çocukların ölümünün önüne geçebilir. Biz mazlumların elini tutarak büyümekten yanayız.

www.turkiyegazetesi.com.tr

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...