CHP'li aday kendi partisini topa tuttu!

/ Kaynak: İHA
CHP'li aday kendi partisini topa tuttu!

Politika Haberleri  / İHA

CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı ve CHP'den aday adayı Şinasi Öktem canlı yayında partisi için sert eleştirilerde bulundu.

CNN Türk'te Akif Beki'nin sunduğu "Baştan Sona" programına AK Parti'nin eski İstanbul İl Başkanı ve milletvekili aday adayı Aziz Babuşçu ile CHP'nin eski İstanbul İl Başkanı ve aynı zamanda CHP'den aday adayı olan Şinasi Öktem konuk oldu. Partisi hakkında sert ifadeler kullanan Ökten "Bugün tek parti döneminin faşist anlayışıyla katledilen Sabahattin Ali'nin 108. doğum yıldönümü" diyen Öktem'e Akif Beki "Siz de CHP'nin geçmişine çok ağır bir eleştiride bulundunuz, tek parti döneminde katledilen dediniz" dedi.
"AĞZINIZDAN KAÇMADI DEĞİL Mİ?"
Şinasi Öktem'in sert ifadelerinin ardından şaşkınlığını gizleyemeyen Beki, "Böyle güçlü özeleştirler duyulmuyor CHP'de. Ağzınızdan kaçmadı değil mi, bilerek mi söylediniz?" dedi. Bu soruyada çok net cevap veren Öktem, "Hayır efendim ne münasebet, ağzımdan kaçsın. Dünün doğrularıyla bugünün doğruları bir olamaz. Dün o işler doğru olabilirdi. O dönem antikomünist mücadele vardı. Bir sürü haksızlıklar vardı. Sabahattin Ali de ondan kaçarken katledildi. Bunu yapan kim olursa olsun, o zaman iktidarda CHP vardı diye şimdi ben ne yapacam. AK Parti mi vardı diyecem. Nazım Hikmet'in Türkiye'den kaçıp gitmesinin sorumlusu elbetteki bizim partimiz" şeklinde konuştu.

##tgvideo##

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...