Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Aydın'da CHP'nin adayları belli oldu

/ Kaynak: DHA
Aydın'da CHP'nin adayları belli oldu

Politika Haberleri  / DHA

CHP'de 17 Şubat tarihinde başlayan milletvekili aday adaylığı başvuru süresi bu gün doldu. Aydın'dan aday adaylığı için 8'i kadın 18 kişi başvurdu.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın kontenjan adayı olduğu listede en genç aday adayı 25 yaşındaki Fulya Üstündağ oldu.
Cumhuriyet Halk Partisi'nden Aydın Milletvekili olmak için aday adaylığı sureci bugün tamamlandı. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın kontenjan adayı olduğu listede, 8'i kadın toplam 18 kişi aday adaylığı için başvuruda bulundu. Aralarında ünlü TV yapımcısı Tayfun Talipoğlu'nun da olduğu listede CHP Gençlik Kolları Genel Başkan Yardımcısı 25 yaşındaki Fulya Üstündağ Türkiye genelinde en genç aday adayı oldu.
Aydın CHP'nin 7 Haziranda yapılacak olan ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan'ın Kontenjan adayı olduğu Aydın'dan Milletvekilliği için aday adayı olan isimler şöyle: nbsp;
"Süleyman Bülbül, Hüseyin Yıldız, Ferda Erkut Çağlar, Mustafa Müftüoğlu, Nilüfer Ünüvar, Saadet Kavasgil, Metin Lütfi Baydar, Fatih Atay, Nebahat Oskay Ürün, Erdal Demir, Serap Barlas, Murat Kalaycı, Hüsniye Karsu, Mehmet Baydemir, Semra Konaklı ve Ali Ulvu Akoğlu."

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...