Kılıçdaroğlu: Lüksünüz yok, CHP'ye oy vereceksiniz

Kılıçdaroğlu: Lüksünüz yok, CHP'ye oy vereceksiniz

Politika Haberleri

Kılıçdaroğlu grup toplantısında yaptığı konuşmada, seçmenlere "Lüksünüz yok; tek adresiniz var, geleceksiniz CHP'ye oy vereceksiniz" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu grup toplantısında yaptığı konuşmada, seçmenlere "Lüksünüz yok; tek adresiniz var, geleceksiniz CHP'ye oy vereceksiniz" dedi. Ülkenin içinde bulunduğu şartlardan dolayı halkın korktuğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, "Neden korkuyorsunuz, kalkın ayağa, yürekli olun biraz, korkmayın. Baskıya boyun eğdiğiniz sürece, baskı hafiflemeyecek artacaktır. Daha dik durun, daha onurlu durun, ödün vermeyin. Sandığa gittiğinizde oyunuzu Mustafa Kemal'in partisinden yana kullanın" dedi. AKP ile HDP arasında bir seçim işbirliği olduğunu da iddia eden CHP lideri, "Güvensizlik üzerine inşa edilen bir süreç barış getirmez. Şu 10 maddeyi de okudum. Özgürlük diyor, barış diyor. Her şey diyor. Şifreli metnin arkasında ne var. Onu biz bilmiyoruz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...