Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Öcalan Sırrı Süreyya Önder'i ikna etti iddiası

Öcalan Sırrı Süreyya Önder'i ikna etti iddiası

Politika Haberleri

Geçtğimiz aylarda önümüzdeki seçimde aday olmayacağının sinyallerini veren Sırrı Süreyya Önder'in bu kararından vazgeçtiği belirtliyor.

3 ay önce yaptığı bir İmralı ziyaretinde Abdullah Öcalan'a "Ben 'bir dönem' demiştim, bir daha aday olmayacağım" diyerek milletvekilliğini bırakma niyetini açıklayan ve Öcalan'dan da nbsp;"Olur" yanıtını alınca bu kararını kesin olarak açıklayan Sırrı Süreyya Önder'in bu kararından vazgeçtiği söyleniyor.


Ankara kulislerinden gelen son bilgilere göre; Önder'in kararından vazgeçmesi için ikna nbsp;İkna çabasında Öcalan'ın belirleyici olduğu belirtiliyor.Hatta Öcalan'ın Önder'e 'kalması' mesajını, her kesimden temsilcilerin yani masaya oturan 'devlet temsilcileri'nin bulunduğu bir ortamda verdiği de konuşuluyor.Bu durumda Sırrı Süreyya Önder'in HDP'nin Ankara 1. Bölgesi'nden yarışa girmesi bekleniyor. (Hürriyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...