Erdoğan'dan 1915 resti

Erdoğan'dan 1915 resti

Politika Haberleri

23. MÜSİAD Genel Kurulu'nda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan sözde Ermeni soykırımını kabul eden ülkelere sert çıktı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasının ilgili bölümü

Ağızların hiç düşürmedikleri özgürlükleri sadece kendisi için kullalananları samimiyete davet ediyorum.Ermeni iddialarına destek vererek kinin nefretin tarafında yer aldılar. Ne yazık Kİ ABD de başka ifadelerle bu cephede yer aldı. Biz diyoruz ki bu işi tarihçilere bırakın. Ermeni iddialarına destek veren ülkeleri önce kendi tarihlerindeki lekeleri birbir temizlemeye davet ediyorum.
ALMANYA EN SON KONUŞACAK ÜLKE
nbsp;Bu konuda Almanya en son konuşacak ülkedir. Rusya da Fransa da kendi tarihlerine baksın. Fransa'dan kalkıyorsun Cezayir'e Ruanda'ya gidiyorsun. Ne işin var senin Afrika'da! Oraya 2 devlet başkanı gitti. Çanakkale'ye 20 devlet başkanı geldi. Çünkü biz barış zirvesi düzenledik.
"BUNDAN SONRA SAVUNMADA OLMAYACAĞIZ"
Bu konuda en rahat ülke Türkiye'dir hiç endişeniz olmasın. Biz arşivlerimizi açmaya hazırız. Onlarda varsa açsınlar arşivlerini. Yüzleşmekse biz yüzleşmeye varız.Biz bundan sonra savunmada olmayacağız. Bilgi ve belgeleri ortaya koyacağız.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...