Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Başbakan Tekvandocularla bir araya geldi

/ Kaynak: İHA
Başbakan  Tekvandocularla bir araya geldi

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu milli tekvandocu Servet Tazegül ile 'selfie' çektirdi ve başarısını tekrarlamasını istedi.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı tarafından Konya'da düzenlenen Konya Metrosu Projesi'nin tanıtım toplantısına katılan Başbakan Davutoğlu, burada takım halinde Avrupa Şampiyonu olan milli tekvandocularla bir araya geldi. Başbakan Davutoğlu, Avrupa Şampiyonu olan milli tekvandocuları tek tek tebrik ederek, sporcuların kamp çalışmalarından, derslerine kadar bilgi aldı ve başarılarının devamını diledi. Olimpiyat Şampiyonu Servet Tazegül'le de yakından ilgilenen Başbakan, Servet Tazegül'ün selfie ricasını da kırmadı. Neşeli anların yaşandığı çekim sırasında Başbakan Davutoğlu, 2012 Londra Olimpiyat Oyunları'nda altın madalya kazanan Servet Tazegül'den başarısını tekrarlamasını istedi.

Başbakan Davutoğlu'nun şampiyonluk sözü de aldığı görüşme sırasında Tekvando Federasyonu Başkanı Doç. Dr. Metin Şahin, "Bütün imkanlarımızla ve teknik ekibimizle bayrağımızı göndere çekmek için çalışıyoruz. İnşallah başarılarımızı arttırarak, ülkemizi gururlandırmaya devam edeceğiz" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...