Davutoğlu, 'Bunlar İsrail ağzıyla konuşuyor'

Davutoğlu, 'Bunlar İsrail ağzıyla konuşuyor'

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu AK Parti Kars mitinginde yaptığı konuşmada muhalefeti sert bir dille eleştirdi.

nbsp;7 Haziran'da milli iradeyi yeniden güçlü tutacak mıyız? TANAP projesi ile Kardeş Azarbeycan'ın gazını Anadolu üzerinden Avrupa'ya taşıyoruz. Karslı yerinde durmaz, Karslı daima hareket halindedir. Milli Birlik ve Beraberlik projesini başlattık çünkü birileri Türk, Kürt ve Azeri ayrıdır dediler. Bizde onlara Sarıkamış'a yürüyenler kardeştir dedik. Tüm bu fitnelere karşı kardeşliğimizi koruyacak mıyız? Çözüm süreci millete mal oldu. Çözüm süreci birlik ve beraberliğimizin teminatı oldu.

KILIÇDAROĞLU'NU YUHALATMADI
(Kemal Kılıçdaroğlu ile ilgili bir şey söyleyince yuhalama sesleri yükseldi)
Hayır, yok yuhalamayın, biz eleştiririz ama yuhalamayız. Ben Osmaniye'de Devlet Bahçeli'yi yuhalatmamıştım. O da örnek almış beni Iğdır'da yuhalatmamış. Liderlerin birbirine saygı göstermesi güzeldir.

BİR TEK CAN İÇİN ÇÖZÜM SÜRECİ DİYORUZ
nbsp;Bu topraklarımızda 30 bin canımızı kaybettik bir daha tek bir canımızın kaybedilmesini istemiyoruz. Bu yüzden teröristlere bir tek alan bırakmayacağız onun için çözüm süreci diyoruz.

BATI'DA BARIŞ, DOĞU'DA SAVAŞ DİYORLAR
Batı'ya gidiyorlar barış diyorlar, Doğu'ya geliyorlar savaş diyorlar. Musluklardan kan damlayan afişler asıyorlar. Karslı buna izin verir mi? Karslılar bunlara 7 Haziran'da iyi bir ders verecek. Bu dersi vermek neden önemli biliyor musunuz? Hasta adam yok artık, ayakları üstünde duran Türkiye var. Zalimlere dur diyor. Dünyadaki bir çok çete harekete geçti. Bizi devirebilmek için, Türkiye'yi eski günlere sürüklemek için her şeyi yaptılar. Gezi, 17-25 Aralık provokasyonlarını yaptılar, hep birlikte bizi durdurmak için çalıştılar ama durdurabilecekler mi?

BUNLAR İSRAİL AĞZIYLA KONUŞUYOR
CHP "İsrail'de niye Büyükelçilik yok" diye soruyor. Bizi Gazze'yi, Filistin'i kana bulayanlarla dost olabilir miyiz? Demirtaş Kudüs Hristiyanların diyor. Bizim 9 vatandaşımızı şehit eden bir ülkeyle biz dost olabilir miyiz? Siz dost olabilirsiniz ey Kılıçdaroğlu, ey Demirtaş... Bunlar İsrail ağzıyla konuşuyor, İsrail...


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...