Cumhurbaşkanı Erdoğan,'Bunlar Kandil'den talimat almış'

Cumhurbaşkanı Erdoğan,'Bunlar Kandil'den talimat almış'

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Tekirdağ'da katıldığı açılış töreninde çarpıcı açıklamalarda bulundu.

İşte o konuşmadan satır başları

Çorlu ve Malkara'da Sosyal Güvenlik Kurumları binası , kaymakamlık binaları tamamlandı. Camiler restore edildi. Açılışların milletimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Mimarlarımızı herkesi tebrik ediyorum.81 vilayetimizin hepsine aynı bakıyoruz. Zira biz yaradanı yaratandan ötürü seviyoruz ve bu milletin hizmetkarıyız. Ülkemizin her karış toprağına yatırım yaptık. Kimsenin hayat tarzına karışmadık. Sadece Türkiye'nin gelişmesine gayret ettik.Biz bu milletin hizmetkarıyız. Geçtiğimiz 12 yılda bu anlayışla ülkemizin her karışına hizmet ettik.Fakültelerin ve hastanelerin açılışlarını yaptık. Bunu biz Tekirdağ kazandırdık.Artık raylı sistemle Anadolu'ya gitmek mümkün. Marmaray Asya'yı Avrupa'ya bağlıyor. Birileri laf yapar biz iş yaparız.Dedemiz kadırgaları karadan yürüttü bizde metroları denizin altından yürüttük. Bitmedi devamı gelecek.

Hizmet etmeye devam edeceğiz. Lafla peynir gemisi yürümüyor. Tekirdağı Çanakkale'ye oradan Balıkesir'e bağlayacak çalışmalar devam ediyor. Trakya gelişim projesi sulamadan ağaçlandırmaya kadar pek çok alanı kapsayan Ergeneyi tertemiz hale getirecek proje adım adım devam edecek. Tekirdağ merkez 800 yatağa daha kavuşacak. Bu şehir hastanesi çok önemli. Tekirdağ çok farklı konuma gelecek. Biz hizmet için yola çıktık. Milli gelirimizi arttırdık. Hedefimiz daha da yükseğe çıkarmak. Milletimizin desteği ile bu hedefimizi daha da yukarı çıkartacağız.

BEN TARAFIMI SEÇTİM

Cumhurbaşkanı seçilirken milletime verdiğim sözlerim vardı. Ben tarafsız bir Cumhurbaşkanı olmayacağım demiştim. Ben tarafımı seçtim. Ben daima milletimin tarafında olacağım. Serumu yanlış takılan kızımızın kolu kesilmişti. O zamanın SSK Genel müdürü malum. Şuan da muhalefetin başında. O zamanlar hastanelerin durumu ortadaydı. Doktor yoktu. Biz bu yola çıkarken. Eğitim, sağlık, adalet, emniyet diye yola çıktık.

ASGARİ ÜCRETTE AÇIK ARTTIRMA BAŞLADI

Asgari ücret üzerinde açık arttırma başlatıldı. Herhalde oyları asgari ücret 5 bin diyen alacak. Siyaset doğruluk demektir. Asgari ücrette açık arttırma başlatıldı. Asgari ücretin getirisi götürüsü var. Asgari ücret devletin bir koruma çerçeve anlaşmasıdır. Sadece kötüleme ve istismar üzerinden bir seçim kampanyası yürütülüyor. Herkes bir fiyat belirliyor.

KANDİL'DEN TALİMAT ALMIŞLAR
Kandil'den talimat almışlar. Havalimanına karşılamaya geleceklerdi, gelmediler. Onların yapamadığı işi biz üstlendik. O yüzden yeni Türkiye yeni Anayasa Başkanlık sistemi diyorum Tekirdağ yani Türkiye'ye hazır mı?, Başkanlık sistemini destekliyor mu?Ne Tekirdağ bizden vazgeçer ne biz Tekirdağ'dan vazgeçeriz. Biz bu millete meftunuz. Kardeşlerim bu sevginin önünde kimse duramaz. Yeni Türkiye'nin yolu açıktır. Eski Türkiye koalisyonu dedik. Bunun arkasında muhalefet var bunların arkasında da bölücü örgüt diğeri paralel örgüt. Kendi aralarında iş birliği yapmış. Paralel örgüt bunlara akıl hocalığı yapıyor. Bir yanda Pensilvanya bir yanda Kandil önlerinde de Ana Muhalefet var. Bu koalisyondan milletin hayrına bir şey çıkar mı?

İMAM HATİPLERİN ÖNÜNÜ KAPATMAK İSTİYORLAR
Ana muhalefet gündüz başka akşam başka konuşuyor. İmam Hatiplerin önünü kapamak istiyorlar. Sen benim eğitim öğretimime ne müdahale ediyorsun. Ben çocuğumu istediğim yere gönderirim. Onun verdiği cevap ne? Türkiye'nin bu kadar imama ihtiyacı yok. Mesele bu mu ki. Anne baba istiyor ki çocuğu Kuran öğrensin diğer derslerin yanında bundan niye rahatsız oluyorlar ki. Sıkıntı bur da hazmedemiyorlar. Çeşitlendirilmiş eğitim zenginliktir. Bunlar eksi Türkiye'de konuşulmadı. Kitap bulamıyorlardı kitap. Bunlar eski Türkiye'de yoktu. Ahh gençler yavrular biz oralardan geldik. Şimdi öyle mi? Ders kitaplarını koyuyoruz yavrularımızın sıkıntısı olmasın. Aynı şekilde kredi burs verdik. Hala vermeye devam ediyoruz.

AL BİRİNİ VUR ÖTEKİNE
Diyaneti kapatacağız diyorlar. Başka ne diyorlar. Biz olduğumuz sürece sen başkan olamazsın. Ben şahsımı konuşmuyorum ki. Bunlar hiç bir şeyi hazmedemiyorlar. Ana muhalefetin başındakine soruyorlar kaynak nerede kaynak saray diyor. Sarayın maliyeti ne kadar ki? Biz yatırım yapıyoruz anlık değil kalıcı yatırım yapıyoruz. Belediye başkanımız yeni belediye binası yapılacağını söylüyor. Müjdedir bu. Biz geçiciyiz. Kalıcı olan sadece Allahtır Allah. Biz gidiciyiz. Bizim Kabe'miz Taksimdir bir tanesi. Terör örgütünün arkasında olduğu parti var ya o söylüyor bunu. CHP'de Kabe Arap'ın olsun bize Çankaya yeter diyordu. Al birini vur öbürüne. Ben Kur'an'la büyüdüm, ama senin ne tür bir yaşam içinde olduğunu bilemem Kılıçdaroğlu. Biz yaşarız, sen istismar yaparsın.Bekara karı boşamak misali her kesime bol keseden atıyorlar.

##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...