Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Kılıçdaroğlu çalıntı proje iddialarına ne dedi?

/ Kaynak: İHA
Kılıçdaroğlu çalıntı proje iddialarına ne dedi?

Politika Haberleri  / İHA

Başbakan Davutoğlu'nun Merkez Türkiye projesi için sarf ettiği 'çalıntı' iddiasına CHP liderinde cevap geldi.

Kemal Kılıçdaroğlu, "Kimden araklamışız? Niye söylemedi bugüne kadar? Niye hayata geçirmemiş? Engel olan mı vardı?" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Yenimahalle Toptancılar Hali'ndeki esnafı ziyaret etti. Kılıçdaroğlu'na ziyaret sırasında CHP Grup Başkanvekili Levent Gök, CHP Ankara İl Başkanı Adnan Keskin ve Yenimahalle Belediye Başkanı Fethi Yaşar eşlik etti. Kılıçdaroğlu, esnafın ikram ettiği meyveleri tadarak, fotoğraf çektirme tekliflerini geri çevirmedi.

Kılıçdaroğlu, ziyaret sırasında gazetecilerin CHP'nin "Merkez Türkiye" projesiyle ilgili sorularını da yanıtladı. "Merkez Türkiye" projesine yönelik olarak Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun "araklama fikir" yorumuna ilişkin Kılıçdaroğlu, "Kimden araklamışız? Niye söylemedi bugüne kadar? Niye hayata geçirmemiş? Engel olan mı vardı. Bizim projemizi onlar hayal bile edemezler. Ben özel bir tartışmanın içerisine girmek istemiyorum. Onlar Türkiye'yi yalnızlaştırdılar, biz Türkiye'yi dünyanın merkezi haline getireceğiz. Aramızda dünya kadar fark var. Dolayısıyla biz Ortadoğu'ya da, Orta Asya'ya da, Kafkaslara da, Avrupa'ya da hizmet veren, hizmet alan, üreten güçlü bir Türkiye inşa edeceğiz. Herkes bunu görecek. Proje eğridir, yanlıştır demiyorlar değil mi? Diyemiyorlar, önemli olan zaten bu. Bu proje yanlıştır demedikleri sürece bütün eleştirilerini ben sineye çekiyorum. Bütün eleştirilerini kabul ediyorum" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...