Başbakan Davutoğlu, 'Bu yola gemileri yaktık çıktık'

Başbakan Davutoğlu, 'Bu yola gemileri yaktık çıktık'

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu Ordu-Giresun Havalimanı'nın açılış töreninde halka seslendi.

İşte Başbakan Davutoğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

Bugün burada sadece havalimanının açılışını yapmıyoruz. Bu gün burada bir aşkın tarihini yazıyoruz. Ben hepiniz adına sayın Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. nbsp; Ak Parti'nin mega projeleri hayata geçtikçe, sayın Kılıçdaoğlu da kendince mega hayaller kurmaya başladı. Fark şu: biz hayalleri gerçek yaparız o hayal kurar. nbsp; Dünyadaki en uzun kuleli asma köprüyü de biz inşaa ediyoruz.

"TÜRKİYE ARTIK MERKEZ ÜLKE OLDU"

Bizim Cumhurbaşkanımızdan devreladığımız bu sevda ilmik ilmik işlenmiştir. Havaalanlarını bütün Türkiye'ye yaydık. nbsp; THY en çok noktaya inen havayolu şirketi ünvanı kazandı. Artık Türkiye her yere ulaşabilen bir ülke haline geldi. Yani Türkiye merkez ülke oldu. Cumhurbaşkanımıza ve onun bize aktardığı emanetlere sahip çıkmak boynumuzun borcudur.

Biz şu ana kadar 8 tane lojistik merkez kurduk ama onların yeni aklına gelmiş. Bunlar hayal değil, bunlar gerçekler. Bütün bu mega projeleri biz yaptık. Onlar konuşur, Ak Parti yapar. nbsp; Samsun'da da 3. hızlı tren için çalışmalar yaptırıyoruz.

"BU YOLA GEMİLERİ YAKTIK ÇIKTIK"

Bizim siyaset anlayışımızın sizinkisi gibi değilir. Biz siyaseti koltuk meselesi olarak görmeyiz. Yeni bir sivil anayasa yazacağız ve bu anayasada başkanlık sistemini de ele alacağız. Biz yola çıkarken bütün gemileri yaktık çıktık.##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...