CHP'de taksitli bağış dönemi

CHP'de taksitli bağış dönemi

Politika Haberleri

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu kaynağı buldu. İstanbul İl Başkanlığı bağış toplamaya başladı.

Seçim meydanlarında vatandaşa bol keseden vaatlerde bulunan CHP, kendi ekonomisini düzeltmek için seçmenin peşine düştü. CHP, 'Değişimi başlat' sloganıyla açılan internet sitesi üzerinden seçmenden bağış toplamaya başladı. CHP Genel Merkez ve CHP İstanbul İl Başkanlığı tarafından 15 Nisan tarihinde startı verilen bağış kampanyası için kredi kartına taksit bile yapıyor! Bağış bölümünde 'Gönlünden ne koparsa' başlığı da var. CHP Genel Merkezi'nin en yüksek bağış bedeli 25 bin lira olarak belirlendi. İstanbul İl Başkanlığı'nın en düşük bağış bedeli 5, en yüksek bağış bedeli ise nbsp; 5 bin lira olarak belirlendi. CHP kulislerinde 'Kemal Kılıçdaroğlu'nun kaynağı belli oldu' şeklinde espriler yapıldı.

GÖNLÜNDEN NE KOPARSA!

degisimibaslat isimli internet sitesine girildiğinde 'Bağışını yap sertifikanı kap' yazısıyla karşılaşıyorsunuz. Bağış yapmak için farklı fiyat kutuları bulunuyor. 'Gönlünüzden ne koparsa' bölümü ise en dikkat çekenler arasında.

AKŞAM

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...