Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

CHP'ye fıkralı gönderme

/ Kaynak: İHA
CHP'ye fıkralı gönderme

Politika Haberleri  / İHA

Düzce'de AK Parti seçim ofisinin açılışını yapan Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı İslam, CHP'ye fıkralı göndermede bulundu.

Bakan Ayşenur İslam, seçim ofisi açılışında CHP'ye göndermede bulunarak, "Anadolu'da çok palavracı, lafına güvenilmeyen insanlar için anlatılan bir hikaye var. Güya bu palavracı iyilik yapacak, şunu söylüyor, 'Ödenmiş borcun varsa gelem, kefilin olam. Ölmüş düşmanın varsa gelem, karşı koyam. Yenecek içecek malın varsa gelem, yiyem içem. Ay yavrum sana daha başka ne yapam.' Şimdi bunlar yüce Türk milletine şunu söylüyorlar. Ölmüş düşmanımızla mücadele edecekler. Ödenmiş borcumuza kefil olacaklar. Ama yenecek içecek çok paramız var. Türkiye artık hakikaten çok zengin. Söyledikleri lafların sadece bu cümlesi doğru. AK Parti iktidarında Türkiye zengin bir ülke oldu. İşte gelip, onu yiyip içmeye çok büyük bir niyetleri var" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...