Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Müezzinoğlu, 'AK Parti'ye oy vermeyen...'

/ Kaynak: İHA
Müezzinoğlu, 'AK Parti'ye oy vermeyen...'

Politika Haberleri  / İHA

Bakan Müezzinoğlu, hastanelerin yapımında tuzak kuranların da o hastanelerde tedavi olacağını biraz vicdanları var ise utanacaklarını söyledi.

nbsp;Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği Bursa Şubesi'ni (TÜMSİAD) ziyaret eden Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, "Bir defa ne pahasına olursa olsun sandığa gitmek milletin kaderine etkimizi ve gücümüzü en iyi şekilde kullanmalıyız. Eşimiz, dostumuz, tanıdığımız, tanımadığımız kim varsa sandığa götürmeliyiz. 7 Haziran akşamı, 8 Haziran sabahı bu millet geleceğe güven duyabildiği bir sabaha uyanmalı. Hesabını yapabildiği, plan yapabildiği ve hayallerinin peşinden koşabildiği bir Türkiye'yi arzu ediyoruz. Bizim dönüp dolaşıp gelmemiz gereken yer milli iradeye ve 78 milyonun hak ile hukukuna sahip çıkmaktır. O da sandıktır. AK Parti'ye oy vermeyen de sandığa gelsin. Vermeyenler gelmesin demiyoruz. Vermeyecek olan da gelsin. Çünkü milletin geleceği sandıkta belirlenir. Milletin kaderini TÜSİAD'lar falan belirlememeli. 28 Şubat'ta yargıyı salona dizdiler ve ayakta alkışladılar. O zamanlar hangi milli irade vardı arkanızda? İktidarı tuzaklarla ve meclis oyunlarıyla uzaklaştırıyorsunuz. Şimdi utanmadan, sıkılmadan AK Parti'ye diktatör diyorsunuz" diye konuştu.

"ENGELLEMEYE ÇALIŞTIĞINIZ HASTANELERE SİZDE GELECEKSİNİZ"
Türkiye'nin dört bir yanına hastane açmaya çalıştıklarını ifade eden Müezzinoğlu, "Hastanelerin yapımında her türlü engel ve tuzakları yaptılar. Bir taraftan da 'Geciktiniz, bu hastaneleri yapmayacaktınız' dediler. Kardeşim Anayasa Mahkemesi ile 6 ay bizi uğraştırmadınız mı? Mecliste bizi 4 ay uğraştırmadınız mı? Yürütmeyi durdurma kararlarıyla, Mimarlar Odası ve Türk Tabipler Birliği ile bizi yıllarca uğraştırmadınız mı? Ama merak etmeyin o hastanelerde sizi de biz tedavi edeceğiz. Anneniz de, babanız da kendiniz de geleceksiniz. Bu milletin ay yıldızlı bayrağının dalgalandığı o hastaneden gurur duyacaksınız. Varsa biraz vicdanınız mahcup da olacaksınız. Bütün bu hesaplar istikrar üzerine kuruludur. İstikrar bozulursa bu hastanelerin bir kısmı temel atmayla kalır. Bir kısmı ise çalışamaz hale gelir" dedi.

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...