Uğur Işılak'tan sert açıklamalar

Uğur Işılak'tan sert açıklamalar

Politika Haberleri

AK Parti İstanbul Milletvekili Adayı Uğur Işılak, HDP'lilerin AK Parti'ye demokrasi dersi vermeye kalkışmasını sert sözlerle eleştirdi.

Uğur Işılak dün akşam katıldığı bir televizyon programında HDP'nin şiddeti meşrulaştıran açıklamaları ve eylemlerini eleştirdi.

Teröre karşı olduğunu ifade edemeyen bir partinin TBMM'de yer almasının kendini yaraladığını söyleyen Işılak, 'Dağdaki örgütten talimatlar alarak hareket edeceksiniz, bir tarafta eli silahlı insanlardan talimat alacaksınız, sonra kalkıp 13 yıldır iktidarda olan partiyi demokrasi düşmanı ilan edeceksiniz. Bunların demokrasi anlayışı nedir onu da bilmiyorum. 'İstediğimiz adamı öldürelim siz karşımayın, istediğimiz zaman halkı tehditle sandığa götürelim siz karışmayın, istediğimiz zaman musluklardan kan akıtalım siz karışmayın' diyorlar. Böyle bir demokrasi ve özgürlük anlayışı olur mu? Benim ekibimde Kürt arkadaşlarım da var. Ben zaten Türk ve Kürtçlüğe karşıyım. Zaten peygamberimiz . 'Üstünlük takvadadır' demiştir' dedi.


##tgvideo##

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...