Başbakan Davutoğlu Kartal'da konuştu

Başbakan Davutoğlu Kartal'da konuştu

Politika Haberleri

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugünkü İstanbul programının beşinci durağında Kartal ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bugünkü İstanbul programının beşinci durağında Kartal ilçesinde düzenlenen mitingde konuştu. nbsp;Davutoğlu, "Diğer parti genel başkanları Türkiye'nin sadece bir kesiminde, bir kısmında dolaşıyor. Biz kartallar gibi göklerde, semalarda, zirvelerde uçarız. Akbabalar gibi fırsat kollamayız. Kargalar gibi sürünmeyiz. Biz kartallar gibi zirvelerde uçarız. İşte ispatı. Dedik ki, birincilik yarışına var mısınız? Biz birinci parti olmazsak, biz bırakırız. Siz bırakır mısınız dedik, 'Hayır' diyorlar. Çünkü onlar kartal değil, onlar sürülerle uçarlar. Etraftaki çetelerle uçarlar. Biz yalnız kalsak da gökyüzünde kartallar gibi uçarız. Baş eğmeyiz, boyun eğmeyiz. Dağ, engel, tepe bilmeyiz" dedi.
"KEMAL ŞİMDİ HAYAL OYUNLARI OYNUYOR"
Davutoğlu, şöyle devam etti:
"Burada, Kartal'da Kılıçdaroğlu bir kampanya başlatmıştı. Zaten kampanyasının ömrü iki gün sürmedi. 'Milletçe alkışlıyoruz' dedi. Biz de dedik ki, dünya bizi alkışlıyor, sen ne yaparsan yap. Yalancının mumu yatsıya kadar, böyle kampanyanın mumu ikindide sönüyor ikindide. Kemal şimdi hayal oyunları oynuyor. O hayal oyunlarını bir bitirsin, 7 Haziran'da gerçekle karşılaşsın. Ondan sonra da ne yapacağını kara kara düşünecek inşallah."
"ŞİMDİ KIŞKIRTMAK İSTİYORLAR"
Hedeflerinin, adalet, kalkınma ve özgürlük olduğunu dile getiren Başbakan Ahmet Davutoğlu "Şimdi kışkırtmak istiyorlar. Kürtleri Türklere karşı, Türkleri Kürtlere karşı; Alevileri Sünni kardeşlerimizi, aramızda birtakım problemler çıkarmak istiyorlar. Bilsinler ki bizim iktidarımızda, ister bize oy versin, ister vermesin; ister bizimle aynı görüşü paylaşsın, ister paylaşmasın; herkesi eşit vatandaş bildik, eşit vatandaş olarak görmeye devam edeceğiz" dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...