Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yeni vekil Davutoğlu'nun koltuğa oturunca...

Yeni vekil Davutoğlu'nun koltuğa oturunca...

Politika Haberleri

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula dünkü grup toplantısında Davutoğlu'nun koltuğuna oturdu. Sula, durumu uyarılınca fark etti.

Bu dönem ilk kez seçilerek Parlamento'ya giren vekiller TBMM'ye alışmaya çalışıyor. Ancak zaman zaman acemilikler de ortaya çıkıyor.

DAVUTOĞLU'NUN KOLTUĞUNA OTURDU

AK Parti Trabzon Milletvekili Ayşe Sula Köseoğlu'nun dünkü grup toplantısı sırasında Başbakan Davutoğlu'nun koltuğuna oturması ilginç anlar yaşattı.

Grup toplantısında oturmak için boş yer arayan Köseoğlu'na milletvekili arkadaşları bir şaka yaptı. O sırada boş olan Ahmet Davutoğlu'nun koltuğunu gösteren vekiller Ayşe Sula Köseoğlu'na oraya oturmasını söyledi. Heyecan içindeki yeni vekil gösterilen yere oturunca grupta gülüşmeler başladı. Önce ne olduğunu anlayamayan Köseoğlu aslında oturduğu yerin Davutoğlu'na ait olduğunu öğrenince hemen kalkıp bir başka yere geçti.

Köseoğlu'nun bu davranışı gülüşmelere neden oldu.

(Milliyet)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...