Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Abdullah Gül'ü görünce heyecandan...

/ Kaynak: DHA
Abdullah Gül'ü görünce heyecandan...

Politika Haberleri  / DHA

Cuma namazı çıkışında Abdullah Gül'ü gören bir kişi, el frenini çekmeden Gül'le tokalaşmaya gelince aracı Macit Gül durdurdu.

11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, cuma namazını Şişli'de Evyap Hamidiye Camii'nde kardeşi Macit Gül ile birlikte kıldı. Namazın ardından aracına binerek camiden ayrılmaya hazırlanan Abdullah Gül ile tokalaşmak isteyen bir araç sürücüsünün heyecanı, ilginç bir olaya neden oldu.

EL FRENİNİ ÇEKMEYİ UNUTTU, MACİT GÜL ARACI DURDURDU

El frenini çekmeden çalışır şekilde yolun ortasında bıraktığı aracından inip Gül'ün yanına giden araç sürücüsü Gül ile tokalaştı. Ancak bu sırada harakete geçen aracı Macit Gül binerek durdurdu.

SÜRÜCÜ TEKRAR ARACINA BİNEREK YOLUNA DEVAM ETTİ

Olay, başta Abdullah Gül olmak üzere korumalar ve çevrede bulunanlarda şaşkınlık yaptı. Sürücü tekrar aracına dönerek otomobilinin direksiyonuna geçti ve yoluna devam etti. Abdullah Gül ve kardeşi ise ayrı ayrı araçlarla camiden ayrıldılar.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...