Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

AK Parti harekete geçti! Koalisyon için ilk sıcak temas

AK Parti harekete geçti! Koalisyon için ilk sıcak temas

Politika Haberleri

TBMM Başkanlığı seçiminde yaşanan gelişmeleri fırsat olarak gören AK Parti, MHP ile koalisyon görüşmesi için bir bakanı görevlendirdi.

Milliyet gazetesinden Önder Yılmaz'ın haberine göre, söz konusu bakan Bahçeli'nin kurmaylarına, olası bir koalisyon için ortak hareket etmek üzere harekete geçilmesinin, iletişim kanallarının açılmasının iyi olacağı mesajını verdi. Kurmaylar verilen mesajı Genel Başkan Devlet Bahçeli 'ye aktardı.


BAHÇELİ BEKLEME YANLISI


Cumhurbaşkanı'nın hükümeti kurma görevini önümüzdeki hafta verebileceğini belirten Bahçeli ise görevi ilk alacak olan Davutoğlu'nun partileri dolaşacağını anımsatarak acele etmeye gerek olmadığını, en doğru hareketin görevlendirme sonrasındaki görüşmeyi beklemek olacağını kaydetti. Yapılacak ilk görüşmede Bahçeli, Davutoğlu'nu kaç kişi ile gelirse, o kadar kişiden oluşan bir heyetle karşılayacak ve ilk görüşme eşit sayı ile yapılacak.


Kaynak: Milliyet

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...