Kimseye 'bize oy verin' diye baskı yapmadık...

/ Kaynak: İHA
Kimseye 'bize oy verin' diye baskı yapmadık...

Politika Haberleri  / İHA

'Bu ülkeyi hükümetsiz bırakmayız. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz. Yaklaşık 13 yıldır iktidardayız. Kimseye 'bize oy verin' diye bir baskı yapmadık'

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, çeşitli ziyaretlerde bulunmak için geldiği Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde parti binasının açılışını yaptı. Hükümetin bölgeye yönelik icraatlarını hatırlatan Soylu, şöyle devam etti: "Dün olduğu gibi bugün de demokrasiye sahip çıkacağız. Ülkemizin huzuru sandık sonuçlarından da önemlidir. Kürt kardeşlerimizle aramıza nifak sokmaya çalışanlara karşı en önemli meselemiz, kardeşlik senedimizdir. Bundan asla vazgeçmeyiz. Dönem dönem huzurumuzu bozmak isteyebilirler. Ama bizim buna müsaade etmeyeceğimizi çok net bir şekilde ortaya koymak istiyoruz. 7 Haziran'da aldığımız mesaj nettir. Bu ülkeyi hükümetsiz bırakmayız. Sorumluluklarımızın bilinci içerisindeyiz. Geçen günlerde Meclis Başkanımızı seçtik. Baskı, korku, şiddetle mi seçildi, hayır. Herkes geldi kendi oyunu verdi. Yaklaşık 13 yıldır iktidardayız. Kimseye 'bize oy verin' diye bir baskı ortaya koymadık."


Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...