Davutoğlu'ndan namaz sonrası açıklama

/ Kaynak: AA
Davutoğlu'ndan namaz sonrası açıklama

Politika Haberleri  / AA

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Bayram namazı sonrası Sultanahmet Camii'nde gazetecilere açıklama yaptı.

Başbakan Davutoğlu, "Allah, başta Filistin olmak üzere Suriye'de, Irak'ta, Yemen'de, Libya'da, Somali'de, Orta Asya'nın değişik bölgelerinde zor şartlarda bayramı kutlamak zorunda kalan kardeşlerimize yardım eylesin. Türkiye, her zaman kendi içindeki barış ve huzuru sağlamak yanında dünyadaki bütün mazlumlarla da omuz omuza bayramların en iyi şekilde idrak edilmesi için çaba sarf etmeye devam etmiştir" dedi.
HELALLEŞİP KIRGINLIKLARI GİDERECEĞİZ
Başbakan Ahmet Davutoğlu bayram mesajının ardından gazetecilerin koalisyon ile ilgili sorularını yanıtladı. İşte Başbakan'ın o açıklaması;
Birinci turu bitirdik, açık olarak tüm düşüncelerimizi ifade ettik. Bayram sonrası çalışmalara devam edeceğiz. Salı günü MYK'yı toplayacağız . Seçim kampanyalarında gönül kırıklıkları varsa bunun için karşılıklı helaleşip kırgınlıklar giderilmelidir.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...