Bahçeli koalisyon için o günü bekliyor

Bahçeli koalisyon için o günü bekliyor

Politika Haberleri

MHP lideri Devlet Bahçeli ve kurmayları da bayram arasını boş geçirmedi ve hazırlıklarını tamamladı.

Kendisi dışındaki partilerin koalisyon kurmasını öneren MHP, bir yandan da koalisyon görüşmelerinin seyrini kapılarını kapatmadan bekliyor. MHP lideri Devlet Bahçeli ve kurmayları da bayram arasını boş geçirmedi ve hazırlıklarını tamamladı. Bugün yapılacak Başkanlık Divanı toplantısında, konunun ele alınması ve gelişmeler ışığında 2. turda izlenecek startejiye son şeklinin verilmesi bekleniyor.
MHP, bütün ihtimallerin tükendiği noktada AK Parti ile hükümet kurmayı görüşebilecek. 63. hükümetin 3. tur görüşmelerde adının konulmasını bekleyen MHP, "Cumhurbaşkanı anayasal sınırlar içine çekilsin, rüşvet ve yolsuzlukların üzerine gidilsin, Çözüm Süreci sona ersin" talepleri kabul görürse hükümete girecek.
Cumhurbaşkanı'nın zaten anayasaya uyduğu, rüşvet ve yolsuzluğu ise hiçbir partinin sahiplenmediği izlenimi alan MHP'yi tek düşündüren "Çözüm Süreci" olacak.

Kaynak: Sabah

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...