'HDP'li yöneticiler neden o grubun içinde yoktu'

'HDP'li yöneticiler neden o grubun içinde yoktu'

Politika Haberleri

Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Bakanlar Kurulu sonrası yaptığı açıklamasında "Katil Erdoğan diyen soysuzlara karşı önlem alınmalı" dedi.

Başbakan Yardımcısı ve Hükümet Sözcüsü Bülent Arınç, Suruç'ta yapılan gösterileri vurgulayarak HDP tarafından Türkiye'ye yönelik algı operasyonu yapıldığını belirtti. "Katil Erdoğan diye hakaret yağdıran soysuzlara karşı önlem alınmalı" diyen Arınç, şunları söyledi:
"HDP'LİLER NEDEN ORADA YOKTU?"
"Suruç Belediyesi'nin icraatları bunlar. Polis yoktu diyenlere başka bir şey daha sormak istiyorum. HDP'lilerden ve belediye yetkilerinden birisi yoktu aralarında. Tüm bu soruların yanıtlarını bulacağız.
Hâlâ hükümeti hedef alan ve kan üzerinden terör örgütü propagandası yapanların dikkatli olmasını diliyorum. Fevkalade bir algı operasyonu yapılıyor ve Türkiye DAEŞ'e müdahilmiş algısı yapılıyor. Tüm kayıtlar gösteriyor ki Suruç'ta her gün en az 3 gösteri yapılıyor ve açıklamalar yapılıyor. Açıklama yapanlar da HDP yöneticileri. Neden orada yoklardı? Herkesin dikkatli olmasını diliyorum. Hükümetimiz görev başında."
"KATİL ERDOĞAN DİYE BAĞIRAN SOYSUZLARA KARŞI ÖNLEM ALINMALI"
"Türkiye'ye yönelik algı operasyonu yapılıyor. Bütün kayıtlar gösteriyor ki Suruç'ta her gün 3 gösteri yapılıyor ve HDP'nin yöneticileri yapıyor. Acaba bu grubun içinde neden yoklardı? Gerekçelerini öğrenmek isteriz. 'Katil Erdoğan' diye hakaretler yağdıran soysuzlara karşı önlem alınmasını rica ediyorum."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...