Taner Yıldız'dan çarpıcı açıklamalar

Taner Yıldız'dan çarpıcı açıklamalar

Politika Haberleri

Taner Yıldız Bugün öğle saatlerinde Star Medya Grubu çalışanlarını hedef alan ve son anda imha edilen zaman ayarlı bomba ile ilgili konuştu.

Star Medya grubuna bağlı STAR Gazetesi ve 24 Televizyonu'nun bulunduğu binanın bahçesine bugün öğle saatlerinde bir bomba bırakıldı. Star Medya Grubu personelini hedef alan bu hain saldırının ardından Enerji Ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız 24 Tv'ye telefonla bağlandı. Saldırıyı keskin bir dille kınayan Yıldız bu saldırının oldukça düşüncürücü olduğunu belirtti..
nbsp;
İşte Taner Yıldız'ın yaptığı o açıklamalar;
nbsp;
Normalde yayın çizgisi sebebiyle Kanal 24'ün maruz kalması düşüncürücüdür. Kamuoyunnda bilinen gerçeklerin özgür bir platformada dinlendiriliyor olması sanıyorum birilerini rahatsız etti. Elbette bu tür saldırılar basiretli ve sağduyulu düşünen insanları susturamayacaktır. Biz doğru bildiklerimizi aktaracağız, sizler de doğru bildiklerinizi aktaracaksınız. Bu kirli odakların üstüne kararlıkla gitmeye devam edeceğiz. Bu saldırıların özellikjle verdiğimiz şehitlerin ve Suruç'taki katliamın Türkiye'nin huzurunu ve milli beraberlik bütünlüğünü bozmaya dönüktür. Devletin gücünün zaafiyete uğratıldığı algısı bunların temnel hedefidir. O yüzden böyle bir konuya kesinlikle müsaade etmeyeceğimizi ve bunun üzerine huzuru sağlamak adına ne yapmak gerekiyorsa onları yapacağımıza dünden bu tarafa görüldü. Hem sayın Başbakanımız hem de Cumhurbaşkanımız bu konuya çok açık bir şekilde açıkladı..
nbsp;
Çözüm süreciyle ilgili alakalı konuda, Kanal 24 ve Star'ın basınla alakalı kısımda masum vatandaşlarımızın bulundukları ortamda, öğrencilerin, toplu bulunan yerlerde ayrım yapmaksızın gözünü kan bürümüş çakallara insafsızlara biz bu ülkeyi bırakmayız. Kusura bakmasınlar bu yürek bizde fazlasıyla var ve bunu da inşallah hep birlikte göreceğiz. Türkiye'nin büyüyen ilerleyen yapısını hiçbir şekilde kesintiye uğratamayacaklar..
nbsp;

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...