Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de namaz kıldırdı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de namaz kıldırdı

Politika Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın danışmanlarına namaz kıldırdığı fotoğraf, sosyal medyada büyük yankı uyandırdı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde danışmanlarına namaz kıldırırken görüntülendi.


Erdoğan'ın sarayın bahçesinde seccadeler üzerinde 9 kişiye namaz kıldırdığı fotoğraf, ilk kez sosyal medyada yayınlandı. Erdoğan'a yakınlığıyla bilinen ve Cumhurbaşkanı'nın hayran sayfalarından olan birçok Twitter ve Instagram adresinde bu fotoğrafa yer verildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Külliye'de namaz kıldırdı


MİLLET CAMİSİ'NDE NAMAZ KILDIRACAĞI İDDİA EDİLMİŞTİ
7 Temmuz 2015 tarihinde gazetemiz yazarı Sinan Burhan, Erdoğan'ın Beştepe Millet Camii'nde namaz kıldıracağı iddialarını köşesine taşımıştı. Sinan Burhan, Cumhurbaşkanlığı Sarayı'ndaki camide namaza katılmış ve Erdoğan'ın cuma namazı kıldırmasının eksik kaldığını söylemişti. Burhan, "Dini bilgisinin iyi olduğunu bildiğimiz Erdoğan, Cuma namazı da kıldırsa iyi olur dedim. Sonra ufak bir araştıma sonunda aldığım bilgi ve edindiğim izlenim, evet Cumhurbaşkanımız Cuma namazı kıldıracak. Köşke yakın dostlarımız da bu bilgiye itiraz etmedi" ifadelerini kullanmıştı.

yeniakit

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...