Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Devletin zirvesinden karar: Sonuna kadar gidelim

Devletin zirvesinden karar: Sonuna kadar gidelim

Politika Haberleri

Devletin zirvesinden terör örgütleri DAEŞ ve PKK'ya karşı yapılan operasyonlarda "Sonuna kadar gidelim" kararı çıktı.

Devletin zirvesi dün İstanbul Tarabya Köşkü'nde bir araya geldi. Operasyonların yer yer basına bilgi vermeden sürdürüleceği, böylece örgütlerin önceden herhangi bir şekilde haberlerinin olmamasının sağlanacağı kaydedildi.


SONUNA KADAR DEVAM
Öte yandan devletin zirvesinde operasyonlar için sonuna kadar gidilmesi kararı alındı. Erdoğan ve Davutoğlu'nun, tüm terör örgütlerine karşı güçlü ve etkili hamleleri devam ettirme kararı verdikleri ifade edildi.

Takvim Gazetesi'ne değerlendirmelerde bulunan bir üst düzey yetkili, "Devletin zirvesinde kararlılık çok net. Terörle mücadele konusunda adeta çelik bir irade söz konusu. Sayın Cumhurbaşkanı ve Başbakan doğrudan iletişim halinde. Ankara'da yapılan toplantılardan önce ve sonra atılacak tüm adımları ve neler yapılması gerektiğini istişare ettiler. Bu uyum ve güçlü irade ile sonuna kadar gidilecek" ifadelerini kullandı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...