Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

MHP'li başkan o bayrakları kaldırttı!

/ Kaynak: DHA
MHP'li başkan o bayrakları kaldırttı!

Politika Haberleri  / DHA

MHP'li Bozkurt Ekeş, 2004'te 'Onur Bayrağı' ödülleri verilmesi nedeniyle ilçeye asılan 8 AB bayrağını kaldırttı.

nbsp;KASTAMONU'nun Bozkurt İlçesi Belediye Başkanı MHP'li Bozkurt Ekeş, çevre projeleriyle ilgili olarak Avrupa Konseyi'nce 2001'de 'Avrupa Diploması' ve 2004'te 'Onur Bayrağı' ödülleri verilmesi nedeniyle ilçeye asılan 8 AB bayrağını kaldırttı.
Avrupa Konseyi, çevre konusundaki duyarlılığı ve çalışmaları nedeniyle 2001'de 'Avrupa Diploması' ödülü verdiği Bozkurt Belediyesi'ne, 2004'te de aynı gerekçeyle 'Onur Bayrağı' ödülü verdi. 2001'de ANAP, 2003'te AK Parti'de olan Belediye Başkanı Engin Canbaz döneminde verilen ödüller nedeniyle belediye önüne ve ilçenin çeşitli noktalarına 8 AB bayrağı asıldı. nbsp;
30 Mart 2014'te seçilen Belediye Başkanı MHP'li Bozkurt Ekeş, AB bayraklarını kaldırttı. Gazetecilere açıklama yapan Başkan Ekeş, "AB bayraklarını indirdik. Bize faydası olmayan birliğin bayrağını neden asalım?" dedi.

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...