Akdoğan resti çekti, 'İzin vermeyiz'

Akdoğan resti çekti, 'İzin vermeyiz'

Politika Haberleri

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan flaş açıklamalar yaptı.

nbsp;Biz parti kapatmaya karşıyız ama 'ben sırtımı teröre, terör örgütüne dayadım' diyenler, onu kınayamayanlar, teşvik edenler, iş birliği yapanlar, bunlar elbette hukuk adına hesap vermek durumundadır. Bunları da bir birine karıştırmamak lazım. Sen gelip her türlü kötülüğü yapacaksın, vurup vurup kaçacaksın, sonra hukuk, yargı, demokrasi denildiğinde ağlamaya başlayacaksın."


"Bazıları iyi niyetle diyorlar ki boş verin bunları süreci devam ettirin. Tamam kardeşim, süreci devam ettirelim de sen bunlara bir defa dönüp şunu dedin mi, 'Sen bu sürecin düşmanları ile niye iş yapıyorsun. Eğer başarılı olursan bu süreç ne olacak dedin mi? Sürecin aktörü mimarı Tayyip Erdoğan'a savaş açıyorsun. Bu süreç zarar görür dedin mi? Demedin. Zulümleri baskıları yapan terör örgütüne sen süreci zehirliyorsun, dedin mi? Demedin.' Bunların da artık konuşulması lazım"


"Uyuyan polisi uyurken şehit ediyorlar. Bu nasıl bir kahpeliktir. Ambulansı kaçırmak, içindeki ebeyi kaçırmak... Bunlar geçmişte bebekleri öldürüyorlardı, şimdi doğmamış bebekleri öldürmeye çalışıyorlar. Bu nasıl bir caniliktir. Eşinin yanında, ailesinin yanında sivil askeri öldürmek, nasıl bir caniliktir. Bu PKK, hem terörist hem ahlaksız. Onlara laf söylemeyeceksiniz, tek kelime cümle kuramayacaksınız. Gelip hükümete hiçbir şey yokmuş gibi 'Hadi devam edelim'. Oyun mu oynuyoruz burada. Herkes haddini bilecek. Herkes hukuk içinde demokrasi içerisinde hareket edecek. Bunların hiçbiri yanlarına kar kalmayacak. Kim bu kötülükleri yapıyorsa bunların tek tek hesabı sorulacak. Tek bir evladımızın karşılığında nerede inleri varsa kampları varsa hepsi başlarına yıkılacak ve yıkılıyor."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...