Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Figen Yüksekdağ'a kötü haber!

/ Kaynak: AA
Figen Yüksekdağ'a kötü haber!

Politika Haberleri  / AA

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında, dokunulmazlığının kaldırılması için fezleke hazırladı.

Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ hakkında, "Sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz" sözlerinden dolayı, fezleke düzenledi.


Şanlıurfa Cumhuriyet Başsavcılığı, 19 Temmuz'da Kobani'deki (Ayn el Arap) temaslarının ardından Suruç ilçesinde katıldığı programda, "Biz sırtımızı YPJ'ye, YPG'ye ve PYD'ye yaslıyoruz, bunu söylemekte ve savunmakta hiçbir sakınca görmüyoruz" sözlerinden dolayı soruşturma başlattığı Yüksekdağ hakkında fezleke hazırladı.


Fezlekede, Anayasanın 83. maddesine istinaden "Dokunulmazlığının kaldırılması" istenilen Yüksekdağ'ın konuşmasında terör örgütünün propagandasını yaptığı vurgulandı.


Fezleke, TBMM Başkanlığı'na sunulmak üzere adalet bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne gönderildi.

Politika
Kaynak: AA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...