Bakan Yılmaz ve 20 milletvekili Şanlıurfa'ya gidiyor

/ Kaynak: İHA
Bakan Yılmaz ve 20 milletvekili Şanlıurfa'ya gidiyor

Politika Haberleri  / İHA

21 milletvekili, Şanlıurfa'da ülke gündemiyle ilgili değerlendirmede bulunacak.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Şanlıurfa Milletvekili Nureddin Nebati, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile Doğu ve Güneydoğu bölgesindeki 20 AK Parti milletvekilini Şanlıurfa'ya getiriyor. Suruç ilçesinde 31 sivilin öldüğü ve Ceylanpınar ilçesinde 2 polisin şehit edildiği olayların ardından yaşananlarla ilgili basın açıklaması yapacak olan Nebati, Bakan Yılmaz ve beraberindeki milletvekilleri, çözüm süreci ve bölge sorunlarıyla da ilgili konuşacak. GAP TEAM'de saat 10.00'da basın açıklaması yapacak olan Bakan Cevdet Yılmaz ve beraberindeki milletvekillerinin koalisyon görüşmelerinin sürdüğü kritik süreçle de ilgili değerlendirme yapması bekleniyor.
Bakan Yılmaz ile Nebati'nin yanı sıra programa katılacak milletvekillerinin isimleri ise şöyle açıklandı:
"Şanlıurfa milletvekilleri Mazhar Bağlı, Seyit Eyüpoğlu, Ahmet Eşref Fakıbaba, Mehmet Kasın Gülpınar, Halil Özcan, Hamide Sürücü, Adıyaman milletvekilleri Ahmet Aydın, Adnan Boynukara, İbrahim Halil Fırat, Salih Fırat, Bingöl milletvekilleri Enver Fehmioğlu, Şebnem Kocaelçi, Van Milletvekili Burhan Kayatürk, Ak Parti genel Başkan Yardımcısı ve Siirt Milletvekili Yasin Aktay, Bitlis Milletvekili Vedat Demiröz, Batman Milletvekili Ziver Özdemir, Mardin Milletvekili Orhan Miroğlu, Muş Milletvekili Mehmet Emin Şimşek, Kars Milletvekili Mehmet Uçurum."

Politika
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...