Kaya Çilingiroğlu'ndan Erdoğan açıklaması

Kaya Çilingiroğlu'ndan Erdoğan açıklaması

Politika Haberleri

Kaya Çilingiroğlu, insanların Cumhurbaşkanı Erdoğan nefretinden kurtulduğu takdirde istikrarın tekrar yakalanabileceğini söyledi.

Kaya Çilingiroğlu, Sabah gazetesine verdiği röportajda, Türkiye gündemini değerlendirdi.


İstikrarın geri gelmesi için Cumhurbaşkanı Erdoğan düşmanlığının bitmesi gerektiğini söyleyen Kaya Çilingiroğlu, "Koalisyonların yürümediği çok net; bana bir tane yürüyen koalisyon söyleyin. Recep Tayyip Erdoğan nefretinden dolayı şu an bir kaos yaşıyoruz." dedi.


KESİNLİKLE ERKEN SEÇİM OLMALI


-Ülkemizin şu anki durumundan bahsedelim biraz... Türkiye'nin gündemiyle ilgili neler söylemek istersiniz?


"Halkın seçtiği bir tane cumhurbaşkanı var, o da Cumhurbaşkanı'mız Sayın Recep Tayyip Erdoğan... Erdoğan beyefendinin bu ülke için neler yaptığını anlatmaya kalksam; bir gün değil, haftalar sürer. Bana bazen 'yandaş' diyorlar. Ben iki sıfır sildim servetimden ama Sayın Erdoğan'ın karşısında olduğunu söyleyenler, Geziciler, servetlerine iki-üç sıfır koydular. Artık Cumhurbaşkanı'mız Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığının bırakılması lazım. Erdoğan bu ülkeye uzun yıllar hizmet etmiş biri, rakamlar bunu gösteriyor. Bu insanlar Recep Tayyip Erdoğan düşmanlığını bıraksınlar, biz de işimize bakalım. 2015'i kaybettik, 2016'yı da kaybetmeyelim. Kesinlikle erken seçim olmalı. Koalisyonların yürümediği çok net; bana bir tane yürüyen koalisyon söyleyin. Recep Tayyip Erdoğan nefretinden dolayı şu an bir kaos yaşıyoruz. Milletin onun yaptığı doğru işlerin farkına varması, Erdoğan nefretinden kurtulması lazım. Kurtulursa son 12-13 senelik istikrarı tekrar yakalayabiliriz. Ülkemiz çıkışta, önünü kesmeye çalışan bazı güçlere yardımcı olmamak lazım. Bu düşmanlıktan kurtulamazsak başarılı olamayız; olamayacağımız da çok net ortada!"

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...