Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Süleyman Soylu, 'Ateşkes' sözü devlete hakaret

Süleyman Soylu, 'Ateşkes' sözü devlete hakaret

Politika Haberleri

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, devleti de "silah bırakmaya" çağıran HDP'ye ve Selahattin Demirtaş'a tepki gösterdi.

"HDP, silah bırakmalıdır yani kendi yan unsurları, kollarıyla bugün HDP, silahlı eylem içindedir" diyen Soylu, şunları söyledi: "Sadece KCK ve PKK'nın silah bırakması yetmez, KCK ve PKK'nın teröristleri Türkiye'yi terk etmelidir. Bizim kararlılığımız bu şekildedir ama başka bir şey söylüyorum: HDP de silah bırakmalıdır. 'Ateşkes' diye bir söz Türkiye Cumhuriyetine, devletine ve milletine açık hakarettir. Ne hadleri var da Türkiye Cumhuriyeti Devletini, hükümetini, bir terör örgütüyle, PKK ile eşitlemek, aynı noktaya çekmek cüretinde bulunabilirler?
Bunu kabullenmek mümkün değildir. Kullanılan dil ve üslup yanlıştır. nbsp;
PKK'ya, HDP'ye, KCK'ya kol kanat gerenler, gaflet ve delalet içindedir. Bunun bir ötesi daha var. Kendi gazetelerinden, köşelerinden 'Biz terörle kendimizi ayırıyoruz' gibi ifadede bulunanlar, terörün hakla ilişkiler kısmı HDP'ye bir şekilde destek vermektedir."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...