Burhan Kuzu: 'Buna şerefsizlik derler'

Burhan Kuzu: 'Buna şerefsizlik derler'

Politika Haberleri

Prof. Dr. Burhan Kuzu, PKK'ya yönelik operasyonların Ak Parti'nin oylarını yükseltmek için yapıldığını iddia edenlere sert tepki gösterdi:

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Prof. Dr. Burhan Kuzu, operasyonları olası seçimle ilişkilendirenlere ateş püskürdü. Kuzu, "Buna bizim oralarda kitapsızlık, şerefsizlik denilir." dedi.

Kuzu'nun açıklamaları şöyleydi: "Utanmadan, HDP'ye ve MHP'ye giden oyları getirebilmek için bu operasyonları yapıyorlar diyorlar. Buna bizim oralarda kitapsızlık, şerefsizlik denilir. Memleketin, devletin başkanı sırf seçimde AK Parti gelsin diye bu kadar şehidin olmasına sebep olacak, memleketi kaosa sokacak öyle mi! Olacak iş değil. Başından beri Demirtaş'a destek olanların bir hedefi Çözüm Süreci'ni sonlandırmak öte yandan da Öcalan'ı kenara çekmek. Dikkat ederseniz PKK da masum ve sempatik gösterilemeye çalışıldı. Hatta Pervin Buldan bir ara PKK terör örgütü değildir bile dedi. Sanki PKK, Kanarya Sevenler Derneği. Bu kesimlerin hepsi Tayyip Bey'i milli duruşuyla önlerinde bir engel olarak görüyorlar. İşin öz esası bunlar Tayyip Bey'le de baş edemezler."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...