Erdoğan için ilginç pankartlar

/ Kaynak: DHA
Erdoğan için ilginç pankartlar

Politika Haberleri  / DHA

Önceki gün memleketi Rize'ye gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan için kentte değişik yerlere asılan pankartlar dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gelişi nedeniyle Rize il merkezi ile Güneysu yolu üzerine pankartlar asıldı. Pankartlarda, 'Büyük başkan darlanma, Engindere arkanda' , 'Reis sensiz hep 1 eksiğiz, seni bekliyoruz' , 'Son bin yılın Selahaddin Eyyübi'si Rize'ye hoş geldiniz' nbsp;ve 'Yeni Türkiye'nin başkanı baba ocağınıza hoş geldiniz' yazdığı görüldü.


Erdoğan için ilginç pankartlar



EVİ ACILIŞINI YAPTIĞI KIBLE DAĞI CAMİSİNE BAKIYOR
Perşmbe günü eşi Emine ve kızı Sümeyye Erdoğan ile Rize' ye gelen Cumhurbaşkanı, dün STK temsicileri ile bir araya geldi, adını taşıyan üniversitenin mütevelli heyet toplantısına katıldı, Çaykur Rizespor Kulübü'nü ziyaret ettikten sonra da evine gitti. nbsp;
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, halen Güneysu Merkez Mahallesi'nde bulunan ve dün açılışını yaptığı Kıbledağı Hacı Hafız Yusuf Yılmaz camisine bakan evinde dinleniyor.


Erdoğan için ilginç pankartlar

Politika
Kaynak: DHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...