Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Yekta Saraç, Erdoğan'a bilgi verecek

/ Kaynak: İHA
Yekta Saraç, Erdoğan'a bilgi verecek

POLİTİKA Haberleri  / İHA

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a YÖK'ün başlattığı çalışmalar hakkında bilgi vereceği açıklandı.

YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç'ın, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile bu akşam yapacağı görüşmede, Yükseköğretim Kalite Kurulu'nun kuruluşu ile ilgili ve üniversitelerin bulundukları bölgenin gelişmesine katkılarının artırılmasına yönelik YÖK'ün başlattığı çalışmalar hakkında bilgi vereceği açıklandı.


YÖK'ten yapılan açıklamada, "YÖK Başkanı Prof. Dr. M. A. Yekta Saraç, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ile Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde bu akşam 20.30'da yapacağı görüşmede, yönetmeliği 23 Temmuz 2015 tarihinde resmi gazetede yayınlanarak yürürlüğe giren Yükseköğretim Kalite Kurulu'nun kuruluşu ile ilgili ve üniversitelerin bulundukları bölgenin gelişmesine katkılarının artırılmasına yönelik YÖK'ün başlattığı çalışmalar hakkında bilgi verecektir" denildi

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...