Left
Lamba

HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__
Lamba
Right

Melih Gökçek'ten Mimarlar Odasına yeni teklif

/ Kaynak: İHA
Melih Gökçek'ten Mimarlar Odasına yeni teklif

POLİTİKA Haberleri  / İHA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Mimarlar Odasına Twitter hesabından yeni bir teklif sundu.

 Gökçek, "Tamam, otopark konusunda cesaret edemiyorsunuz, bu anlaşıldı. O zaman bize, Güvenpark'ta büyük ihtiyaç olan tuvalet projesini çizer misiniz? Yapacağınız örnek bir tuvalet, tarihe geçecektir" önerisinde bulundu

Başkan Gökçek'in Twitter hesabından Mimar Odası'na yaptığı yeni öneri şöyle:

"Mimarlar Odası dahil diğer odalara, 'Güvenpark minibüs duraklarını yer altına alacak bir otopark ile Güvenpark'a tuvalet projesi çizin' dedik.

-Mimarlar Odası kabul etmedi... Ben zaten Mimarlar Odası'nın böyle ciddi bir projeyi çizemeyeceğini biliyordum...

- Bu suretle bizim samimiyetimiz bütün çıplaklığı ile ortaya çıkarken, Mimarlar Odası'nın sadece düşlerle ilgili toplantılar yapıp gerçek hayatla ilgili becerilerinin sınırlı olduğu, kamuoyu tarafından da görüldü... Bu aslında bir yetenek testinin yapılmasıydı. Sınıfta kaldılar.

- Şimdi Mimarlar Odası'na, projeyi daha küçülterek teklifte bulunmak istiyorum... Tamam, otopark konusunda cesaret edemiyorsunuz…Bu anlaşıldı.

- Bize, Güvenpark'ta büyük ihtiyaç olan tuvalet projesini çizer misiniz? Gerçekten becerebilirseniz size daha önemli işler verebilirim...

- Yapacağınız örnek bir tuvalet, tarihe geçecektir... Bakın Hacı Bayram tuvaletleri (bay-bayan) muhteşemdir... Onlardan da ilham alabilirsiniz. İsterseniz Ankara Büyükşehir Belediyesi mimarları size yol gösterebilir... Teknik ayrıntılar konusunda yardımcı olabilir... Hatta oda yöneticilerine kurs verebilir.

- Cevabınızı merakla bekliyorum... Bu, Ankara Büyükşehir ile Mimarlar Odası arasında iyi ilişkilerin başlangıcı olabilir. Saygılarımla...”

POLİTİKA
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...